Romantic camping nights

Zomervakantie 2017

Lieve vriendjes,

Weten jullie nog vroeger, in de zomervakantie, dat je 6 weken vrij was? En dat je dan met de jongens en meisjes uit de straat de hele dag ging buitenspelen? Hutten bouwen in het bos en fikkie stoken. En als je geluk had, mocht je bij je beste vriendje eten en was er een logeerpartijtje in de tuin.

Wie heeft er zin in zomervakantie?

De Zomervakantie in AbbyVille

Wij hebben zin in zomervakantie en we zouden het heel leuk vinden als onze liefste vriendjes blijven logeren.
Toevallig hebben we een camping in de achtertuin dus iedereen is welkom!

Vorige zomer zijn we vereerd met bezoeken van onder meer Flamar, Chris, Annelien, Mischa, Merel en de gehele familie Sedney. Dat was super-gruwelijk. It’s true.

Nu willen we de hele straat uit nodigen, zodat wij in die week AbbyVille in het teken kunnen zetten van deze vrienden zomervakantie. (Dan weet jullie moeder ook dat er geen vreemde Duitsers logeren.)

Voor een ieder wiens fantasie nog een beetje geprikkeld moet worden…. Hoe kan zo een vakantie er uit zien?

  • Het doel is om met een groep super chille mensen en echte vakantie te hebben, waarbij ieder vrij is om samen of alleen leuke dingen te doen, waardoor je op je ansichtkaart kan schrijven dat ’t fantastisch is.
  • Je kan hier elke dag bbq-en. Of niet. We werken hard aan een buitenkeuken, zodat we samen zomerse smulschalen kunnen bouwen. Of niet, en dan ga je voor 2 a 3 tientjes de neus verse vis of lokale koe eten in een restaurant.
  • Er zijn op 10 minuten rij-afstand zeker 4 toffe trails te bewandelen, waar je super nice natuur ziet, kan spacen als je wil of je nordic walking sticks kunt testen.
  • We wonen op een kwartiertje lopen van de betonplaat aan zee, waar je in natuurlijke lavarots-baden van de blauwe zee kunt genieten.
  • In de tuin kan je slapen, of verstoppertje spelen, in de schaduw een boekje lezen of helpen in de groentetuin.
  • We kunnen yoga en meditatie uurtjes doen, elkaar begeleiden of een docent uitnodigen.
  • Waarschijnlijk weet je zelf wel iets tofs of heb je een goede skill die je in de groep wilt gooien als workshop. Zo kunnen we elkaar inspireren.
  • Als je nog ergens geld aan wilt uitgeven dan kan je duiken, zeekajakken, whales proberen te watchen en jeeptouren.
  • Wie weet wordt het ’s avonds nog eens gezellig en kunnen we ergens een USBtje opgooien, zodat we onder de volle maan rondjes dansen om het kampvuur.

Wie heeft er zin in zomervakantie???

Als het antwoord “Ja, ikke” is, lees dan #hoedan?

#hoedan?

Wie?
We hebben 5 tenten, waar 2 (en evt. 3) personen in kunnen tukken. Dus ruimte voor 10 tot 13 people. We hebben voor ca. 10 man een matras, afhankelijk van hoe lief je je tentgenootje vind. Dit kunnen we evt aanvullen met luchtbedden.  

Wanneer?
Op dit moment houden wij de eerste 2 weken van juni geblokt, afhankelijk van wie wanneer kan en wat de beste vluchttijden zijn.
Als het blijkt dat we een groep kunnen maken, alleen dan voor een andere periode, dan kunnen we dat dan altijd bekijken. Laten we eerst eens kijken wie er allemaal game is.

Hoe kom ik er
Het eilandje Terceira ligt in de middle of nowhere, dus je zal moeten vliegen, tenzij je een zeilboot tot je beschikking hebt (bel hiervoor met Sam). Vanaf Amsterdam zijn tickets ca. € 250. Het kan goedkoper als je geluk hebt of via Dusseldorf vliegt. Met een beetje puzzelen kan je met Ryan Air via een tussenstop in Lissabon of Porto ook hier geraken. Als je langer wacht met boeken wordt het wat duurder en Juli en Augustus zijn de hoogseizoensmaanden.

Kost het duur, qua geld?
Turns out that best things in life aren’t free. At all.

Je vliegticketje naar je zomervakantie is de grootste kostenpost. Afhankelijk van wat we gaan eten zullen de boodschappen tussen de 60 en 90 euro kosten. Tel daar je drank behoefte bij op; een fles wijn kost 3 piek en een lullig klein pilsje 70 cent.

Als jullie bij ons komen logeren, vragen we een donatie voor het gebruik van de camping. We gebruiken niet alleen beddengoed, gas, brandhout en elektra. We kunnen de tenten in die week natuurlijk niet verhuren. Sommige tenten zullen we speciaal voor deze gelegenheid inrichten.

Je mag aan het einde van de week zelf bedenken wat goed voelt, we vertrouwen op je eerlijke inschattingsvermogen.

Ja ik wil!

Als je wilt komen, of je weet het nog niet zeker, maar je neigt naar van ja: Mooi zo! Laat dan als je wilt voor nu op het facebook event weten dat je geïnteresseerd bent in de Zomervakantie.

Zodra we een groep hebben, kunnen we de datum vaststellen. Jullie mogen dan zelf gaan puzzelen met onze vrienden van Ryan Air en Tap Portugal en horen graag wanneer we jullie van het vliegveld mogen komen halen.

Natuurlijk staan we open voor al jullie ideeën, suggesties en horen heel graag wat jullie hier van vinden. Tot de zomervakantie!

Met veel liefs uit Terceira,

Abby, Thijs en Boris

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s